Άλογο συμμετείχε σε φωτογράφιση ζευγαριού κάνοντας απίστευτες γκριμάτσες

Άλογο συμμετείχε σε φωτογράφιση

Άλογο συμμετείχε σε φωτογράφιση ζευγαριού κάνοντας απίστευτες γκριμάτσες

 

Αναμνηστικές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της θέλησε να βγάλει μια γυναίκα στο Οχάιο των ΗΠΑ, αλλά που να το φανταζόταν ότι την παράσταση θα έκλεβε το άλογό της.

Η Αμάντα Εκστέιν και ο Φιλ Γουέρνερ, από το Σινσινάτι του Οχάιο, ξέσπασαν σε γέλια όταν το άλογό τους, ο Μπάκσοτ έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης της εγκυμοσύνης τους με την φωτογράφο Κρίστεν Σαφίρο. Το ζευγάρι επρόκειτο να ποζάρει με την 10χρονη κόρη του Φιλ, Άβα, αλλά επειδή δεν μπόρεσε εκείνη, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τα άλογά τους, συμπεριλαμβανομένου του Μπάκσοτ.

Η Αμάντα Εκστέιν και ο Φιλ Γουέρνερ

Η φωτογράφος εξήγησε ότι το άλογο, που λατρεύει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, άρχισε να κάνει αστείες γκριμάτσες και όσο περισσότερο γελούσε το ζευγάρι, τόσο πιο αστείες ήταν. Οι φωτογραφίες έγιναν viral αφότου η Κρίστεν τις μοιράστηκε στο διαδίκτυο, με πολλούς να λένε ότι θα είναι μια υπέροχη ανάμνηση που θα μοιραστούν με το παιδί τους στο μέλλον.

Άλογο συμμετείχε σε φωτογράφιση

 

Πώς όμως συνέβη όλο αυτό το αστείο στιγμιότυπο;

Η φωτογράφος είναι πως ζήτησε από το άλογο να χαμογελάσει και εξεπλάγην που το ζώο ακολούθησε πραγματικά τις οδηγίες της και έσκασε ένα χαμόγελο. Η στιγμή αυτή την έκανε να γελάσει, κάτι που ενθάρρυνε τον Μπάκσοτ να χαμογελάσει ακόμη περισσότερο για την κάμερα. «Λατρεύει την προσοχή, οπότε όσο περισσότερο γελούσα, τόσο περισσότερο χαμογελούσε κι αυτός» είπε η φωτογράφος στο Cafemom.

 

Άλογο συμμετείχε σε φωτογράφιση ζευγαριού κάνοντας απίστευτες γκριμάτσες

Πώς όμως συνέβη όλο αυτό το αστείο στιγμιότυπο

Μόλις η φωτογράφος είπε στο άλογο να χαμογελάσει, δεν περίμενε ότι θα την άκουγε. Όπως έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Ήταν η καλύτερη φωτογράφηση μητρότητας που είχε κάνει ποτέ». Οι εικόνες έγιναν viral συγκεντρώνοντας πάνω από 139.000 likes.

  Άλογο γεννήθηκε με σχήμα αλόγου στην πλάτη και είναι πανέμορφο

 

Η αντίδραση του αλόγου στο: «Χαμογέλα!»

Όπως λέει η φωτογράφος, συγκινήθηκε πολύ με τις θετικές αντιδράσεις του κόσμου, λέγοντας ότι λάτρεψε που ο κόσμος έστελνε τις ευχές τους στο ζευγάρι. «Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που έγραψαν ότι ήταν η πρώτη φορά που χαμογέλασαν μέσα στο 2021. Άλλοι είπαν ότι οι φωτογραφίες έκανε τη διαμονή τους στο νοσοκομείο πιο εύκολη».

Άλογο συμμετείχε σε φωτογράφιση

Στα σχόλια των φωτογραφιών, πολλοί ήταν αυτοί που συγκινήθηκαν από την αντίδραση του αλόγου. «Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχω δει ποτέ. Θα γίνεται πολύ τυχεροί γονείς και ξέρω πως το μωρό σας θα έχει ένα άλογο που θα το αγαπά» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Δεν είναι φωτογραφίες. Είναι αναμνήσεις. Τις λάτρεψα. Με έκαναν να γελάσω πάρα πολύ».

 

tilestwra.com

fumara.gr

Αφήστε μια απάντηση