Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια
Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Από την ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

Η Πανσέληνος των «σκουληκιών», όπως είθισται να ονομάζεται το ολόγιομο φεγγάρι του Μαρτίου, πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 18 Μαρτίου και μας πιέζει να βρούμε την ισορροπία στη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα.

Θα πρέπει λοιπόν να ανακαλύψουμε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις καθημερινές λειτουργίες και ρουτίνες, στο συναίσθημα και τη λογική, στη δουλειά και την οικογένεια, στην υγεία και τις κραιπάλες, στις υποχρεώσεις και τις απολαύσεις.

Θα αισθανόμαστε ότι ισορροπούμε σε ένα τεντωμένο σκοινί και ίσως κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις για το παρακάτω της ζωής μας. Τα διλήμματα θα είναι πολλά και οι εναλλακτικές μπερδεμένες. Η Πανσέληνος είναι μια εποχή κορύφωσης και εκπλήρωσης αυτού που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη.

Αν λοιπόν κάνατε μια νέα αρχή με τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου, δηλαδή στις 2/3, τότε τώρα θα δείτε αν αυτό που ξεκινήσατε αξίζει τον κόπο ή αν θα πρέπει να κάνετε αλλαγές ή ακόμη και να εγκαταλείψετε την προσπάθεια.

Επίσης, επειδή πάντα η Πανσέληνος αυξάνει τα συναισθήματα μας και μας κάνει πιο ευαίσθητους ψυχολογικά, ίσως κάποιοι πάρετε την απόφαση να ολοκληρώσετε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας προσφέρουν ευχαρίστηση.

 

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Μάλιστα, επειδή η Παρθένος σχετίζεται με θέματα εργασίας και υγείας, ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναζητήσετε διεξόδους που να φέρουν καλύτερες συνθήκες τόσο στη δουλειά όσο και στην υγεία σας σωματική και ψυχολογική.

Ακόμη, η Παρθένος είναι το ζώδιο που συνδέεται με την τελειότητα, την τάξη και μισεί το χάος και την έλλειψη οργάνωσης και αυτό το φεγγάρι θα μας κάνει να νιώσουμε την ανάγκη να βάλουμε όρια σε σχέσεις και συνεργασίες και να τακτοποιήσουμε τον χώρο μας, αλλά και τυχόν εκκρεμότητες που έχουμε σε όλα τα επίπεδα.

 

Ευαισθησία εναντίον λογικής

Η Πανσέληνος είναι η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ήλιος βρίσκεται στους συναισθηματικούς Ιχθύες και η Σελήνη στη λογική Παρθένο. Οι Ιχθύες συμβολίζουν τον πνευματικό μας εαυτό και η Παρθένος τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας μας.

Επομένως αυτό το φεγγάρι μάς προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν στην καθημερινή μας ρουτίνα και οι οποίες μας δημιουργούν έντονες συναισθηματικές ανάγκες.

Αν λοιπόν κάτι κάνουμε λάθος, αν έχουμε επιλέξει τη λάθος δουλειά, τη λάθος σχέση ή δίνουμε την ενέργεια μας καθημερινά σε λάθος κανάλια, τότε η Πανσέληνος θα τονίσει αυτές τις αδυναμίες και θα μας ρίξει ψυχολογικά, προκειμένου όμως να πάρουμε αποφάσεις και να ακολουθήσουμε σωστά μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Το φεγγάρι αυτό θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, αλλά θα πρέπει να τα εκφράσουμε και όχι να τα θάψουμε και να μας… τρώνε.

Βέβαια η εξωτερίκευση πρέπει να γίνει με κάποια προσοχή και όχι με εντάσεις, νεύρα και δηλώσεις που δεν βγάζουν νόημα και είναι αποτέλεσμα χαοτικής σκέψης. Οι ξεκάθαρες κουβέντες και εναρμόνιση με τη λογική και την πραγματικότητα θα οδηγήσουν στην ισορροπία.

 

Ισορροπία και αλλαγές

Η περίοδος της συγκεκριμένης Πανσελήνου είναι μια ευκαιρία για να αλλάξουμε ουσιαστικά τον τρόπο ζωής, δουλειάς και φροντίδας της υγείας μας. Να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ καθημερινών ρουτινών, εργασίας και υγείας.

Είναι μια καλή στιγμή για να απαλλαγούμε από κάποια ανθυγιεινή συνήθεια που μας κρατάει πίσω, όπως και να ξεκινήσουμε μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής και ευεξίας, να κάνουμε αποτοξίνωση, να καθαρίσουμε τον χώρο του σπιτιού και να πετάξουμε ό,τι περιττό, να οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας και τις ρουτίνες μας. Επίσης, τώρα μπορούμε να ολοκληρώσουμε ένα έργο που είχαμε αναλάβει ή να σκεφτούμε να αλλάξουμε εργασία, αν πλέον δεν μας εκφράζει ή δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς μας.

 

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Οι όψεις της Πανσελήνου

Οι αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε βρίσκουν υποστήριξη στον Πλούτωνα που σχηματίζει ένα τρίγωνο με την Πανσέληνο και δίνει εύνοια στις αποφάσεις που θα μεταμορφώσουν και θα βελτιώσουν τη ζωή μας. Βέβαια, αυτή η όψη μπορεί φέρει στο φως μυστικά και αποκαλύψεις γεγονότων που αγνοούσαμε και τα οποία να γίνουν η αφορμή για να πάρουμε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή μας.

Επίσης, μπορεί να γίνουμε υπέρμετρα φιλόδοξοι ή μπορεί να νιώθουμε την επιθυμία να ζήσουμε περιπέτειες, να φτάσουμε στα άκρα, αλλά και να κάνουν ταξίδια για να ανακαλύψουμε νέες τοποθεσίες. Επίσης, μπορεί να έχουμε έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα στον πλανήτη.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και αυτή η όψη μπορεί να μας κάνει ονειροπόλους, γεμάτους φαντασία, αλλά και λίγο… ανισόρροπους και επιρρεπείς στα ψέματα και στην απάτη.

Θα είμαστε υπερευαίσθητοι, νευρικοί και ασυνεπείς στις υποσχέσεις μας και, επειδή θα επικρατεί η σύγχυση και το χάος στο μυαλό μας, ίσως δεν θα μπορούμε να λάβουμε ξεκάθαρες αποφάσεις. Θα αμφιταλαντευόμαστε συνεχώς δημιουργώντας περισσότερα διλήμματα στον εαυτό μας, ενώ παράλληλα δεν θα θέλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σε ό,τι πρόβλημα προκύψει.

 

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και ιδιαίτερα όσους έχουν πλανήτες από τις 25 έως τις 29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Αν δεν ξέρετε σε ποια μοίρα βρίσκεται ο Ήλιος σας (δηλαδή το ζώδιό σας), ο ωροσκόπος σας ή οι γενέθλιοι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

 

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος στην Παρθένο τα 12 ζώδια:

 

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος σας ταρακουνά και σας καλεί να βρείτε την ισορροπία στην καθημερινότητα σας, να δώσετε σημασία στην υγεία και στη φυσική σας κατάσταση και να βάλετε τάξη στο πρόγραμμα σας και στις ρουτίνες σας.

Ίσως ήρθε η ώρα να δώσετε σημασία στις ανάγκες σας, να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να πατήσετε λίγο φρένο στο τρέξιμο, στις ευθύνες που έχετε αναλάβει και στις ατέλειωτες ώρες δουλειάς οι οποίες απορροφούν όλο τον χρόνο σας, χωρίς να σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι που ευχαριστεί και εσάς. Ίσως με αυτό το φεγγάρι συνειδητοποιήσετε ότι το μόνο που κάνετε είναι να προσπαθείτε να καλύψετε δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά δεν κάνετε τίποτα που να σας γεμίζει και να σας τονώνει, φτάνοντας τον οργανισμό σας στα όρια του.

Έτσι οι αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε στο πρόγραμμα σας είναι περισσότερο από επιβεβλημένες, για να αποκτήσετε και πάλι ισορροπία -σωματική και ψυχική. Αυτό το φεγγάρι σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε όρια και στόχους για μια υγιεινή διατροφή, περισσότερη άσκηση και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν. Επίσης, θα έχετε μεγαλύτερη επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία και ίσως κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας.

  Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2022: Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Η Πανσέληνος θα φέρει και πολλές αποκαλύψεις οι οποίες από τη μία θα θολώσουν την κρίση σας, αλλά από την άλλη θα σας πιέσουν να κάνετε αλλαγές. Μην βιάζεστε όμως να αντιδράσετε και να πάρετε αποφάσεις, πριν προχωρήσετε στις αλλαγές να είστε σίγουροι ότι έχετε κρίνει σωστά και ότι δεν λειτουργείτε παρορμητικά ή έχοντας στα χέρια σας λάθος στοιχεία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο αναμοχλεύει την ερωτική σας ζωή και πυροδοτεί το πάθος σας. Κάποιες ευαισθησίες θα βγουν στην επιφάνεια με αυτό το φεγγάρι και θα θέλετε αποδείξεις αγάπης και όχι λόγια από τον σύντροφό σας. Θα σας βγει η ευαίσθητη και ρομαντική σας πλευρά και θέλετε να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι είστε ένα με το ταίρι σας.

Αν όμως δεν λάβετε αυτό που θέλετε, θα σας κυριεύσουν οι ανασφάλειες και ίσως φτάσετε την κατάσταση στα άκρα. Αν όμως το ταίρι σας ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας θα περάσετε όμορφες στιγμές και ίσως πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον, να αποκτήσετε έναν απόγονο αν το επιθυμείτε. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί το φεγγάρι να σας φέρει έναν-μια σύντροφό και ίσως προχωρήσετε σε μια νέα σχέση που θα σας ενθουσιάσει και θα σας συνεπάρει, αφού μπορεί να είναι μια κατάσταση που θυμίζει παραμύθι.

Όμως, προσπαθήστε να διατηρήσετε τη λογική σας και μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις για να μην απογοητευθείτε αργότερα. Όμως, η Πανσέληνος δεν επηρεάζει μόνο την ερωτική σας ζωή, αλλά σας παρέχει βοήθεια να εκφραστείτε δημιουργικά, να δείξετε τα ταλέντα σας και να κάνετε πιο έντονη την επαγγελματική σας παρουσία. Θα νιώθετε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, αλλά πρέπει να προσέξετε να μην χτίσετε τα κάστρα σας στην άμμο και να μην βάζετε απατηλούς στόχους.

 

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα αισθάνεστε ότι μοιράζεστε στα δύο! Θα νιώθετε εσωτερική σύγκρουση και ότι σας τραβούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, από τη μία η οικογένεια και το σπίτι και από την άλλη η δουλειά. Όλη αυτή η πίεση θα σας δημιουργήσει ένταση και άγχος, αλλά θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και την ισορροπία για να μην… τρελαθείτε.

Ο στόχος είναι η σωστή διαχείριση τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής σας ζωής για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, αλλά και εσείς. Η Πανσέληνος σας ζητά να αποστασιοποιηθείτε λίγο από τις καταστάσεις και με νηφαλιότητα να δείτε πού βαδίζετε από εδώ και πέρα και τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Δυστυχώς έχετε μπει σε μια τροχιά και τρέχετε με κεκτημένη ταχύτητα να τα προβάλετε όλα και ίσως έχετε βγει από την πορεία του αρχικού σας στόχου.

Προσπαθήστε να πάρετε απόσταση από τις καταστάσεις και να δείτε με καθαρή ματιά τις προοπτικές σας, αλλά και ποιοι στέκονται πραγματικά στο πλευρό σας. Σίγουρα χρειάζεται να γίνουν κάποιες αλλαγές για να ξαναβρείτε τον στόχο σας και αυτό που θα κάνει εσάς ευτυχισμένους, αλλά αν δεν έχετε τα σωστά δεδομένα ίσως πάρετε λάθος αποφάσεις. Με το θυμικό και υπό πίεση δεν βγαίνουν σωστά συμπεράσματα. Δώστε λίγο χρόνο, πάρτε μια βαθιά ανάσα και θέστε τα όρια σας, τόσο στη δουλεία όσο και στην οικογένεια. Δεν είναι δυνατόν να τα φορτώνεστε όλα εσείς.

Το φεγγάρι μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις και κρυμμένα μυστικά και λάθη του παρελθόντος και τώρα θα κληθείτε να βρείτε λύσεις και να πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πάντως, η περίοδος της Πανσελήνου ενδείκνυται για να περιποιηθείτε τον χώρο του σπιτιού, να αλλάξετε και να πετάξετε ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας ικανοποιεί, να κάνετε ανακαίνιση ή μετακόμιση. Απομακρύνετε λοιπόν από το σπίτι και από τη ζωή σας ό,τι και όποιον δεν σας ευχαριστεί πλέον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο άξονας της επικοινωνίας, των ταξιδιών, των μελλοντικών σας σχεδίων, της γνώσης και των σπουδών, επηρεάζεται από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και σας ανοίγει τους ορίζοντες. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας, να εκφραστείτε, να έρθετε πιο κοντά με αυτούς που αποτελούν τον στενό καθημερινό σας κύκλο. Ίσως κάνετε μια συζήτηση με το ταίρι σας, τα αδέλφια σας, τους συναδέλφους σας, τους γείτονες σας και αν υπήρχαν παρεξηγήσεις να βρείτε μια λύση.

Γενικά θα έχετε την ανάγκη να ανακαλύψετε νέες προοπτικές, να σχεδιάσετε το μέλλον σας και έχοντας σύμμαχο αυτό το φεγγάρι μπορείτε να προχωρήσετε σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες για τους νέους στόχους σας. Επίσης, ίσως γίνετε και πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού θα έχετε έντονη την επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους και γνωστούς.

Ενώ θα θέλετε να αυξήσετε και τις γνώσεις σας και ίσως επιλέξετε κάποια μαθήματα ή σεμινάρια για να μάθετε κάτι που σας ενδιαφέρει ή θα σας εξελίξει στη δουλειά σας. Το όραμα σας για το μέλλον αναπτύσσεται και εσείς θα θέλετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας και να βγείτε μπροστά για να καταξιωθείτε. Βέβαια η Πανσέληνος θα σας κάνει και πιο συναισθηματικούς και ίσως θα πρέπει να προσέξετε καλά τις κουβέντες που θα πείτε όταν εκφράζεστε με πάθος και ένταση, διότι μπορεί να πληγώσετε κάποιους ή να πληγωθείτε και εσείς.

Επίσης μην πιστεύετε όσα σας λένε και σας υπόσχονται, διότι αυτό το φεγγάρι κρύβει παραπλάνηση και σύγχυση.

 

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας επηρεάζει η Πανσέληνος στην Παρθένο και φωτίζει τον τρόπο που κερδίζετε, ξοδεύετε και εξοικονομείτε χρήματα. Το ζώδιο της Παρθένου αγαπά την οικονομία, την τάξη και δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και στην ακρίβεια και αυτό πρέπει να κάνετε και εσείς.

Πρέπει λοιπόν να δείτε με προσοχή τα χρέη, τις οφειλές, τα δάνεια, τα ακίνητα, τους λογαριασμούς και τα έσοδα σας και να μελετήσετε τι κινήσεις μπορείτε να κάνετε ώστε να φέρετε σε μια ισορροπία το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων και να πετύχετε και μια αύξηση στα εισοδήματα σας. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δείτε με σαφήνεια πού πάνε τα χρήματα σας, να εκτιμήστε τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις επενδύσεις σας και ό,τι είναι ζημιογόνο να το ξεφορτωθείτε.

  Έρχεται το «Ματωμένο Φεγγάρι» με την Μεγαλύτερη Σεληνιακή Έκλειψη του Αιώνα

Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση σας, καθώς και τα έξοδα θα είναι αρκετά με αυτό το φεγγάρι. Σε επαγγελματικό επίπεδο οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν δεν θα είναι λίγες, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην πάρετε ρίσκα και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Εάν δείξετε πειθαρχεία, πρακτικότητα και πάρετε τις σωστές αποφάσεις και δεν σας πιάσει η μεγαλομανία σας, τότε η επιτυχία είναι κοντά σας.

Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει και την ολοκλήρωση κάποιου κύκλου και να τελειώνει κάποια συνεργασία, όμως πολύ σύντομα θα καταφέρετε να βρείτε κάτι καινούριο που θα σας φέρει και οικονομική ενίσχυση. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία από εκεί που δεν την περιμένατε και να έχετε κέρδη ή εξελίξεις σε θέματα καριέρας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας σάς ζητά να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει και να δείτε την αλήθεια της ζωή σας. Όχι αυτή που παρουσιάζετε προς τα έξω, αλλά αυτή που κρύβετε στην καρδιά σας, την ανομολόγητη αλήθεια σας. Το φεγγάρι θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς και θα έρθετε σε κόντρα με την ψυχρή λογική σας.

Θα είστε σαν να ισορροπείτε σε ένα σχοινί που είναι έτοιμο να σπάσει και ίσως κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν να σας κάνουν να συνειδητοποιείτε τα λάθη σας και να πέσετε ψυχολογικά, διότι εσείς δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι κάνετε λάθη, έχετε «αλλεργία». Όμως, αυτή τη φορά θα αναθεωρήσετε τα πεπραγμένα σας και θα βάλετε μια τελεία σε καταστάσεις, σχέσεις και συνεργασίες που σας κρατούν πίσω. Οι εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δεν θα λείψουν, αλλά ίσως σας οδηγήσουν και σε αποφάσεις για το μέλλον σας.

Όμως θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις μάχες που θα δώσετε και να είστε σίγουροι ότι η επανάσταση σας δεν βασίζεται σε λάθος συμπεράσματα ή σε λάθος πληροφορίες. Σκεφτείτε καλά πριν εξαπολύσετε τα βέλη σας, διότι επικρατεί πολύ σύγχυση στην ατμόσφαιρα. Το φεγγάρι όμως σας καλεί να προσέξετε και την υγεία σας, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να βάλετε στην καθημερινότητα σας συνήθειες που θα σας ξεκουράζουν και θα σας δώσουν ποιότητα ζωής.

 

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

ΖΥΓΟΣ

Θέματα δουλειάς και υγείας έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στην Παρθένο και επηρεάζει τον πιο σκοτεινό, μυστικό και εσωστρεφή οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, τον 12ο οίκο. Το φεγγάρι αυτό δείχνει ότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο σε θέματα δουλειάς και αυτό σημαίνει είτε ότι εσείς κινήστε κάτω από τα ραντάρ και σχεδιάζετε κάτι που ακόμα πρέπει να μείνει κρυφό, είτε ότι οι άλλοι επιβουλεύονται τη θέση σας και σας στήνουν παγίδες.

Προσπαθήστε να μην δίνετε δικαιώματα για να μην γίνετε βορά στις προθέσεις τους. Επίσης, επειδή διακυβεύονται τα μυστικά σας και μπορεί να έρθετε σε δύσκολη θέση, αν κάποιο προσωπικό σας θέμα πρέπει να κρατηθεί κρυφό, αν έχετε εμπλακεί σε κάποια… παράνομη σχέση, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, διότι μπορεί να έρθουν όλα στο φως και να εκτεθείτε. Ακόμη, θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας, διότι η ψυχολογία σας μπορεί να είναι επιβαρυμένη και ίσως σας πιάσει νοσταλγία και να αναπολείτε όμορφες στιγμές του παρελθόντος.

Αφήστε όμως το παρελθόν εκεί που ανήκει, μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με σκέψεις που δεν βγάζουν πουθενά και δώστε την ευκαιρία στο σώμα και την ψυχή σας να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να απαλλαχθείτε από κακές συνήθειες, από τοξικούς ανθρώπους και σχέσεις, αλλά και να αφήσετε πίσω σας κολλήματα του παρελθόντος, να πετάξετε ό,τι είναι άχρηστο από τα συρτάρια του σπιτιού και του μυαλού σας. Κρατήστε δίπλα σας μόνο αυτούς που σας αγαπούν πραγματικά και αξίζουν να είναι στο πλευρό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων και των συνεργατών και ίσως προκύψουν νέα δεδομένα που να σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις είτε των προσωπικών είτε των επαγγελματικών σας στόχων. Μην ανησυχείτε όμως, διότι οι αλλαγές θα είναι για το καλό σας και θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας. Γενικά θα είστε σε μια φάση που θα θέλετε να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις, θα ψάχνετε την ουσία των πραγμάτων και θα πάρετε αποφάσεις ώστε να διορθώσετε τα πράγματα.

Μπορεί να συνειδητοποιείτε ότι έχετε πάρει λάθος επαγγελματικό μονοπάτι, ότι τα σχέδια σας δεν είναι ρεαλιστικά και ότι ξοδεύετε την ενέργεια σας σε δραστηριότητες και ανθρώπους που δεν σας οδηγούν πουθενά. Οι συνειδητοποιήσεις αυτές μπορεί να προκύψουν και μέσα από αποκαλύψεις που θα γίνουν και έτσι να αλλάξουν τα δεδομένα και ό,τι πιστεύατε μέχρι σήμερα. Μπορεί να υπάρξει και κάποιο θέμα με μια φιλική σχέση και να έρθει στο φως μια αλήθεια, για την οποία είχατε μεν τις υποψίες, αλλά τώρα θα έχετε και τις αποδείξεις.

Ίσως να καταλαβαίνετε ότι πλέον δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες σας και ότι έχετε διαφορετικές κοσμοθεωρίες και να αποχωρήσετε από μια δουλειά ή από μια συνεργασία. Ή μπορεί να δείτε πιο καθαρά ότι η σχέση σας παρουσιάζει σημάδια κόπωσης και πως η φλόγα δεν ανάβει ξανά ό,τι και αν κάνετε και να ψάξετε αλλού την ευτυχία. Μάλιστα οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν κάποιο άτομο που θα τους ενθουσιάσει, αλλά παράλληλα να μην μπορούν να καταλάβουν αν υπάρχει μέλλον μαζί του, διότι οι συνθήκες ή τα μηνύματα που λαμβάνουν να είναι μπερδεμένα.

Ό,τι και αν προκύψει με αυτό το φεγγάρι, εσείς να θυμάστε ότι πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές, να μην κάνετε σενάρια στο μυαλό σας και να προσπαθείτε να βλέπετε καθαρά τόσο τους στόχους σας όσο και τις συνέπειες των αποφάσεων σας.

 

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος έρχεται με εκπλήξεις και αλλαγές στον τομέα της καριέρας και εσείς καλείστε να ξεκαθαρίσετε πρώτα μέσα σας και έπειτα στους άλλους ποιες είναι οι φιλοδοξίες και οι στόχοι σας, αλλά και ποιους θέλετε να έχετε δίπλα σας στα επόμενα σχέδια σας.

Όμως επειδή κατά την περίοδο της Πανσελήνου συχνά επικρατεί το συναίσθημα παρά η κοινή λογική, αφήστε λίγες ημέρες να εξασθενήσει η επιρροή και μην λαμβάνετε βιαστικές αποφάσεις, καθώς η εμπλοκή του Ποσειδώνα περιπλέκει τα πράγματα και ίσως δεν έχετε την ακριβή εικόνα των πράγματων μπροστά σας. Βέβαια, για εσάς η υπομονή είναι άγνωστη λέξη, αφού συνήθως σας χαρακτηρίζει η βιασύνη και η ορμή.

  Πανσέληνος Μαρτίου 2022: Πότε κορυφώνεται το "Φεγγάρι του Σκουληκιού"

Το φεγγάρι θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και τις φιλοδοξίες σας και ίσως σας φέρει και κάποιες ευκαιρίες να ανελιχθείτε. Ίσως κληθείτε να αναλάβετε έναν πιο υπεύθυνο ρόλο στη δουλειά σας, ίσως έρθει μια προαγωγή ή κάποια πρόταση δελεαστική για να κάνετε μια νέα αρχή σε καινούριο περιβάλλον. Σίγουρα δεν είναι καλό να χάνουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά πριν υπογράψετε και δεσμευτείτε, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις για το μέλλον σας. Αν κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει, διότι ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Επίσης, το φεγγάρι μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή να προκύψουν κάποια θέματα στη δουλειά που να σας προβληματίσουν και να θέλετε να κάνετε αλλαγές. Προσοχή σε θέματα υγείας και σχέσεων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στην Παρθένο σας δημιουργεί σύγχυση και άγχος για τα μελλοντικά σας σχέδια και για υποθέσεις αφορούν το δημόσιο, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους και εξωτερικό. Γενικά στο μυαλό σας θα έχετε συνεχώς το αύριο και πώς θα κατακτήσετε τους υψηλούς στόχους σας, πώς θα έχετε την τέλεια δημόσια εικόνα, πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και θα στρεσάρεστε με τα θέματα καριέρας.

Μπορεί όλος αυτός ο πανικός να μην προκύπτει από συγκεκριμένους λόγους, αλλά από τις συνθήκες που επικρατούν στο παγκόσμιο σκηνικό και σας δημιουργούν ανασφάλεια για το μέλλον. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε τελικές αποφάσεις. Ηρεμίστε, γίνετε πιο δεκτικοί στις αλλαγές και επιτρέψτε στον εαυτό σας να πιστέψει στις δυνατότητες του. Το φεγγάρι θα κάνει τη σκέψη σας πιο δημιουργική και θα κατακλυστείτε από νέες ιδέες που ενδεχομένως να σας οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την επέκταση που τόσο επιθυμείτε. Ίσως σας δοθούν οι ευκαιρίες για επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν στα σχέδια σας.

Παράλληλα, ίσως σας πιάσουν και τάσης φυγής με αυτό το φεγγάρι και να μπείτε στη διαδικασία να σχεδιάζετε ένα ταξίδι για να φύγετε μακριά από όλους και όλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε τόσο το σώμα σας όσο και το μυαλό σας που το έχετε εξαντλήσει από τη συνεχή σκέψη.

 

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά θα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας με αυτή την Πανσέληνο και θα σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε για να βρείτε ισορροπία και σταθερότητα. Και όταν λέμε οικονομικά δεν εννοούμε τα χρήματα που λαμβάνετε από την εργασία σας, αλλά όλα τα υπόλοιπα, αυτά που διαχειρίζεστε ή συνδιαχειρίζεστε με άλλους, όπως οι επενδύσεις σας, τα οικονομικά της εταιρίας σας αν έχετε συνέταιρο, οι κληρονομιές, οι ασφάλειες, τα δάνεια και τα οικονομικά του συντρόφου σας αν έχετε κοινό πορτοφόλι.

Η προσοχή σας θα στραφεί σε αυτά και θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε τι κερδίζετε και τι σας βάζει μέσα, ώστε να προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις και αλλαγές. Και επειδή το ζώδιο της Παρθένου συνδέεται με τάξη, οργάνωση και λεπτομέρεια, πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στα ψιλά γράμματα των συμφωνιών σας, στους λογαριασμούς σας και να φτιάξετε ένα οικονομικό πρόγραμμα που θα σας ικανοποιεί μακροπρόθεσμα. Θα ψάχνετε τρόπους θα αυξήσετε το εισόδημα σας, να μειώσετε τα έξοδα σας, αλλά αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε και βέβαια να μην πάρετε ρίσκο.

Αν παρουσιαστεί τώρα κάποια πρόταση που υπόσχεται πολλά, μην γλυκαθείτε από το εύκολο κέρδος, διότι μπορεί να κρύβει παγίδες. Μπορεί να βλέπετε το τυρί, αλλά όχι τη φάκα, όπως λέει και μια παροιμία. Με προσοχή και την απαραίτητη ενδελεχή έρευνα θα μπορέσετε να καταλάβετε αν θα βγείτε κερδισμένοι. Οι ανάγκες και τα έξοδα θα είναι αυξημένα αυτή την περίοδο, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και να μην σπαταλάτε χρήματα σε πράγματα που δεν απολύτως απαραίτητα.

Από την άλλη, αυτό το φεγγάρι μπορεί να αναμοχλεύει και την ερωτική σας ζωή και ίσως φέρει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα. Ίσως μπείτε στη διαδικασία να αναλογιστείτε αν μένετε σε μια σχέση μόνο από συνήθεια ή αν όντως σας προσφέρει την ασφάλεια που επιθυμείτε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο τομέας των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου επηρεάζεται από την Πανσέληνο στην Παρθένο που σχηματίζεται απέναντι σας και εσείς θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα κάτω και να δείτε αν είστε ικανοποιημένοι και τι αλλαγές θα πρέπει να κάνετε για να είστε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας δώσει τη δύναμη που χρειάζεστε για να κάνετε αυτές τις συνειδητοποιήσεις, ωστόσο μπορεί να πέσετε στη παγίδα του Ποσειδώνα και να βάλετε πάλι μπροστά τις ανασφάλειες και το συναίσθημά σας και να διαιωνίζετε τις καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό.

Αυτό το φεγγάρι όμως θέλει αλλαγές και αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μην χάνετε τον χρόνο σας με ανούσιες καταστάσεις, οι αλλαγές, όσο και αν σας τρομάζουν και σας ξεβολεύουν, είναι μόνο για καλό. Τι νόημα έχει να βρίσκεστε σε μια σχέση ή μια συνεργασία που δεν σας ικανοποιεί μόνο και μόνο επειδή φοβάστε να βάλετε όρια ή να έχετε έναν σύντροφο που δεν σας καταλαβαίνει και εσείς συνεχώς να τον δικαιολογείτε και να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις.

Όσο και να θέλετε να δείχνετε προς τα έξω ότι είστε καλά, βαθιά μέσα σας υποφέρετε και η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά την ισορροπία και την ελπίδα. Αν κάποια σχέση σας -προσωπική ή επαγγελματική- έχει φτάσει σε ένα σημείο καμπής, ίσως χρειαστεί να πείτε το αντίο και να πάτε παρακάτω. Αν όμως είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, τότε ίσως προχωρήσετε στο επόμενο βήμα και επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή μπορεί να δεσμευτείτε σε μια δουλειά. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν.

Θα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αισθάνονται οι άλλοι για εσάς, αλλά και πώς σας το εκφράζουν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα, όχι υποσχέσεις και λόγια. Είναι σημαντικό όμως να μάθετε να ακούτε τι σας λένε οι άλλοι και να μην απαντάτε με το θυμικό σας.

 

Πανσέληνος στην Παρθένο στις 18/03/22: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *