Γυναίκα κουβαλάει τον γίγαντα σκύλο στην πλάτη της για να αποφύγει τον κανόνα του μη κατοικίδιου στο μετρό

 

Γυναίκα κουβαλάει τον γίγαντα σκύλο στην πλάτη της για να αποφύγει τον κανόνα του μη κατοικίδιου στο μετρό

Γυναίκα κουβαλάει τον γίγαντα σκύλο στην πλάτη της για να αποφύγει τον κανόνα του μη κατοικίδιου στο μετρό

 

Πριν από μερικά χρόνια στο διάσημο μετρό της Νέας Υόρκης τέθηκε σε ισχύ ένας κανόνας που απαγορεύει την είσοδο ζώων που δεν χωρούν σε τσάντα, σακίδιο ή κοντέινερ, έτσι μια γυναίκα κατάφερε να το παρακάμψει και να μπορέσει να κουβαλήσει τo σκυλάκι της.

Το μετρό της Νέας Υόρκης είναι ένα από τα πιο εμβληματικά υπόγεια συστήματα δημόσιας συγκοινωνίας στον κόσμο, καθώς και ένα από τα πιο εκτεταμένα. Με περισσότερους από 400 λειτουργικούς σταθμούς και παρά τις γνωστές βλάβες ή την κακή υγιεινή, είναι η αγαπημένη μέθοδος που χρησιμοποιούν οι Νεοϋορκέζοι για να πάνε από το ένα μέρος στο άλλο στην πλούσια αμερικανική πόλη.

Αυτή ήταν η σκηνή σε πολλές περιπτώσεις όπου έχουν δει πολλά εντελώς απίθανα πράγματα, όπου άνθρωποι έχουν έρθει για να μεταφέρουν όλα τα είδη σε αυτό, από βαριά φορτία μέχρι κατοικίδια.

Ωστόσο, όσον αφορά το τελευταίο, από το 2016 τέθηκε σε ισχύ νόμος που απαγορεύει την είσοδο διαφόρων ζώων και επιτρέπεται μόνο εάν χωράνε σε τσάντα , σακίδιο ή κοντέινερ.

 

Γυναίκα κουβαλάει τον γίγαντα σκύλο στην πλάτη της για να αποφύγει τον κανόνα του μη κατοικίδιου στο μετρό

 

Γι’ αυτό το λόγο πολλοί κάτοικοι του «The Big Apple» κατάφεραν από τότε να παρακάμψουν αυτόν τον περίφημο κανόνα , αρκεί να μην αφήσουν πίσω τους γούνινους φίλους τους . Πρόσφατα ένα από αυτά έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα, μια γυναίκα που κουβαλάει το γιγάντιο σκυλί της στην πλάτη της όσο μπορεί να το εισάγει στο σύστημα.

  Παροιμίες του Καλοκαιριού – Ιούνιος,Ιούλιος

Το βίντεο, το οποίο έχει περισσότερες από 5 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής , ανέβηκε στο TikTok από τον χρήστη Littlebearlumi. Σε αυτό μπορείτε να δείτε πώς ο λευκός σκύλος ράτσας Samoyed , που ονομάζεται Lumi, ταξιδεύει ήρεμα στην πλάτη του ιδιοκτήτη του, κοιτάζοντας παντού και βγάζοντας τη γλώσσα του, κάτι πολύ χαριτωμένο.

Σύμφωνα με το Newsweek, η Jackie Hornung, γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης, είπε ότι το αξιολάτρευτο μικρό σκυλάκι της είναι ενάμιση έτους, έχει μέγεθος περίπου 60 εκατοστά και ζυγίζει σχεδόν 54 κιλά. Λέει ότι «λατρεύει να τον μεταφέρουν» και είναι «αρκετά ήρεμος» όταν το βάζει μέσα στο ειδικό σακίδιό του, το οποίο σχεδίασε ειδικά για να το μεταφέρει στην πλάτη της.

Εξηγεί ότι αυτό το κομμάτι του εξοπλισμού είναι αρκετά ευρύχωρο, επομένως ούτε η ουρά του ούτε τα πόδια του συνθλίβονται, συν ότι έχει «μια καλή πλατφόρμα στο κάτω μέρος» έτσι ώστε ο σκύλος να «κάθεται φυσικά».

Το κλιπ έχει συγκεντρώσει περίπου 470.000 likes και σχεδόν 3.000 σχόλια , με τους περισσότερους να επικροτούν τη στρατηγική της νεαρής γυναίκας.

“Αυτό είναι καλύτερο από το να πρέπει να τους αφήσετε μόνους”, σχολίασε ένας χρήστης. «Η πιο χαριτωμένη χνουδωτή μπάλα marshmallow », έγραψε κάποιος. «Είναι σαν το μωρό της », πρόσθεσε ένας τρίτος.

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, το Hornung τηρεί το νόμο.

“Είναι αρκετά βαρύ… είναι σχεδόν σαν να έχω ένα γιγάντιο μωρό στην πλάτη μου – είπε το κορίτσι – Λίγο λιγότερο από το μισό βάρος μου. Απλώς προσπαθούμε να διαδώσουμε την παρουσία της Lumi στα social media, κυρίως επειδή μας αρέσει να κάνουμε τους ανθρώπους να χαμογελούν. Και τι καλύτερο από μια γιγάντια αρκούδα ή ένα σύννεφο σε ένα σακίδιο;».

  Ο δάσκαλος που λάτρεψε τη Ρόδο και έγινε Μητροπολίτης στην Αφρική!

 

pet-sitting.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *