Ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο των ζωδίων;

Ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο των ζωδίων;

Ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο των ζωδίων;

 

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά-παγίδες του κάθε ζωδίου;

“It’s a trap!“ φώναζαν στο Star Wars, και είναι μια ατάκα που μας έχει στοιχειώσει. Επειδή είναι μια ατάκα που ισχύει και στους ανθρώπους. Όλοι μας προσπαθούμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό όταν κάνουμε καινούριες γνωριμίες, προσπαθούμε να φανούμε όσο πιο κουλ και γοητευτικοί γίνεται… αλλά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;

 

Αυτή είναι μια λίστα που αποδεικνύει γιατί όλα τα ζώδια είναι κυριολεκτικά τα χειρότερα.

 

Ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο των ζωδίων;

ΚΡΙΟΣ

Είναι δραστήριος! Είναι διασκεδαστικός! Είναι τέρμα αυθόρμητος και θα ζήσετε μαζί μια υπέροχη περιπέτεια! Μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι ζει την περιπέτεια μονάχα για τον εαυτό του, και πως δεν ενδιαφέρεται για τις συνέπειες των πράξεών του.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Του αρέσουν τα όμορφα πράγματα, είναι επίμονος και θα υπερασπιστεί τις απόψεις του μέχρι τέλος. Ο βασιλιάς των αποφασιστικών ανθρώπων, για να είμαστε ειλικρινείς. Ή, εναλλακτικά, είναι ένας τύπος που ενδιαφέρεται μόνο για τα υλικά αγαθά και θα σου σπάσει τα νεύρα με τις μονομανίες του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να μιλήσει για τα πάντα, και μπορεί να μιλήσει καλά. Και αυτό συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή έχει συλλέξει πολλές γενικές (και επιφανειακές) γνώσεις, παίζοντας Trivial Pursuit. Στο κινητό του, online, με αγνώστους, επειδή οι αληθινοί του φίλοι σταμάτησαν να παίζουν επιτραπέζια μαζί του από το 2004.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο μωράκι, και όταν λέμε μωράκι το εννοούμε όπως θα αποκαλούσες έναν άνθρωπο που αγαπάς πάρα πολύ. Ή και όχι. Επειδή οι Καρκίνοι είναι κυριολεκτικά ενήλικα μωρά που κλαίγονται κάθε φορά που δεν περνάει το δικό τους.

  Τα 6 ζώδια που έχουν “γαϊδουρινή” υπομονή και καλά κάνουν!

 

ΛΕΩΝ

Ας φτιάξουμε μια εικόνα: Ένας άνθρωπος που λέει “δεν μπορώ να είμαι ρατσιστής, έχω έναν μαύρο φίλο!”. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους Λέοντες, απλά σε κάθε πλευρά της ζωής τους. Δεν πρόκειται ποτέ να αγαπήσεις έναν Λέοντα περισσότερο απ’ όσο αγαπάει τον εαυτό του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εμμονή του με την τελειότητα σε κάνει στην αρχή να αναρωτηθείς αν υπάρχει κάποιο προβληματάκι εδώ, αλλά μετά αποφασίζεις πως είναι μια παραξενιά τέρμα χαριτωμένη και τηλεοπτική, και δεν θα δημιουργήσει προβλήματα. Και έκανες τεράστιο λάθος.

 

ΖΥΓΟΣ

Γίνεται να υπάρχει στ’ αλήθεια άτομο που να χωράει σε κάθε παρέα; Και να καταφέρνει να γίνεται ο πρωταγωνιστής κάθε παρέας; Προφανώς και γίνεται, αν είσαι Ζυγός και επιλέγεις να βάλεις την αληθινή σου προσωπικότητα σε ένα κλειδωμένο μπαούλο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το τόσο σκοτεινό, σεξουαλικό, παθιάρικο ζώδιο δεν κρύβει και πάρα πολλά, για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Όλα τα κακά του χαρακτηριστικά γίνονται εμφανή από την πρώτη στιγμή, απλά εμείς τυχαίνει να έχουμε ρομαντικοποιήσει την μιζέρια ψυχοπάθεια το concept του να είσαι μια συναισθηματική ωρολογιακή βόμβα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι αυθόρμητος, είναι φιλοσοφημένος, είναι ζεν και θα σε τραβήξει στον υπέροχο κόσμο του. Και το καλό που σου θέλει, να μείνεις εκεί και να χτυπάς συνέχεια παλαμάκια, επειδή οι Τοξότες είναι λιγάκι οι attention whores του ζωδιακού.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργάζεται τόσο σκληρά και όλα τα προβλήματα του κόσμου πέφτουν πάνω του. Σίγουρα, θα χρειάζεται διακοπές και μια σφιχτή αγκαλιά, έτσι; ΛΑΘΟΣ. Ο Αιγόκερως ενδιαφέρεται μονάχα για το προσωπικό του όφελος, και είναι ο πιο πειστικός απ’ όλους όταν παίζει το θύμα. Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Και η Taylor Swift είναι Αιγόκερως.

  Σκέφτεται την πρώην του; Ποια ζώδια δυσκολεύονται περισσότερο να ξεπεράσουν μία σχέση;

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το ζώδιο είναι μοναδικό. Ή, τουλάχιστον, έτσι θέλει να πιστεύεις. Πρότεινε σε έναν Υδροχόο να κάνετε το πιο basic πράγμα του κόσμου εκεί που δεν το περιμένει, και θα δεις τι σημαίνει αληθινός ενθουσιασμός, και μετά απόλυτη ντροπή. Όλη αυτή η εσωτερική διαμάχη τους κάνει να παθαίνουν τον έναν νευρικό κλονισμό μετά τον άλλο—κάτι που τους ικανοποιεί, επειδή έτσι τραβούν ακόμα περισσότερη προσοχή πάνω τους.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ευαίσθητα, τρυφερά και πληγωμένα ψαράκια. Ανθρώπινα ρολάκια κανέλας, που θες να τα φιλήσεις στο μέτωπο και να τους πεις ότι όλα θα πάνε καλά. Στην πραγματικότητα, θέλουν να τους πεις κάτι πιο σημαντικό, όπως μια πρόταση για το τι να κάνουν στην ζωή τους, επειδή λογικά έχουν περάσει τα τελευταία τριάντα χρόνια κάνοντας απολύτως τίποτα.

 

offmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *