Η σούπερ διατροφή της Κατερίνας Διδασκάλου

 

Η σούπερ διατροφή της Κατερίνας Διδασκάλου για τέλειο κορμί στα 61

Η σούπερ διατροφή της Κατερίνας Διδασκάλου

Αποφεύγει όσο μπορεί τα…

 

Αναλυτικά τα μυστικά της!

 

Αγαπά τη ζωή και θέλει να τη ρουφά ως το… μεδούλι. H Κατερίνα Διδασκάλου είναι μια γυναίκα που ζει υγιεινά, γυμνάζεται όσο μπορεί και διατηρεί την φρεσκάδα και τη νεανικότητά της χωρίς να έχει κάποιο… μαγικό φίλτρο .

Το μυστικό της; Το πλατύ της χαμόγελο, η έμφυτη ευγένεια που τη διακρίνει και μερικά diet, beauty και stylish tips που την κάνουν να λάμπει κάθε μέρα και πιο πολύ!

Γοητευτική περίπτωση γυναίκας και σαγηνευτική ηθοποιός που σε “αιχμαλωτίζει” με το δυνατό της βλέμμα και το αστείρευτο ταλέντο της.

Δυναμική και ισχυρή προσωπικότητα, “γεμίζει” εύκολα τον χώρο όπου βρίσκεται – πλατό, θεατρική σκηνή, κοινωνική εκδήλωση, βραδινή έξοδο, ακόμα και την παραλία!

Γίνεται πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την προσεγμένη της εμφάνιση, τη θηλυκότητα που εκπέμπει και την ικανότητά της να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το μοναδικό της στυλ.

Άλλωστε, η ίδια έχει επιλέξει να ζει μια ζωή στα μέτρα της, με πειθαρχία και προσπάθεια, βάζοντας στόχους που πετυχαίνει με ακρίβεια, χωρίς να προβαίνει σε υπερβολές και (πρωτίστως) χωρίς να καταπιέζεται. Το κεφάλαιο “ομορφιά” μεταφράζεται στη δική της γλώσσα ως μία ακόμα πρόκληση να φέρει εις πέρας, ενώ η κομψότητα είναι το ζητούμενό της σε κάθε look.

Εύκολα ή δύσκολα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη εικόνα, που ξεχωρίζει στο πλήθος, αφού για εκείνη σημασία έχει η διαφορετικότητα σε όλα τα επίπεδα και φυσικά ο σεβασμός στον εαυτό μας.

“Πρέπει να προσέχουμε την εμφάνισή μας, άλλωστε αυτό είναι σεβασμός στον εαυτό μας και στο κοινό”, λέει εκείνη και μας δείχνει τον τρόπο που ως προσωπικότητα και εμφάνιση κερδίζει γνωστούς και αγνώστους, κάνοντάς τους αυτόματα… τους μεγαλύτερους θαυμαστές της.

  Έτσι έχασε 35 ολόκληρα κιλά: Το μυστικό της Ελένης Κοκκίδου, που την άφησε μισή

 

Η σούπερ διατροφή της Κατερίνας Διδασκάλου

Με αύρα… κοριτσόπουλου, που βάζει κάτω πολλές 20άρες, η Κατερίνα επιλέγει elegant-sexy στυλ στις εμφανίσεις της. Με ιδιαίτερη αδυναμία στα φορέματα, τονίζει τη θηλυκότητά της με κομμάτια που αναδεικνύουν τις γραμμές της και το εντυπωσιακό της μπούστο.

Το μυστικό της;

Τα δεσίματα στη μέση και τα ντραπέ σχέδια σε A-line γραμμή κολακεύουν κάθε σωματότυπο, ενώ τα λινά ή σατέν υφάσματα αγκαλιάζουν διακριτικά το σώμα, τονίζοντας τα δυνατά της σημεία.

 

Η υγιεινή διατροφή και η άσκηση που ακολουθεί η Κατερίνα Διδασκάλου

“Παν μέτρον άριστον” είναι το μότο της στη ζωή, που εφαρμόζει στη διατροφή αλλά και στην άσκησή της.

Λαχανικά και φρούτα έχουν την τιμητική τους στο πιάτο της, αποφεύγοντας όσο μπορεί τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη, ενώ ένα στρωματάκι στο μπαλκόνι της είναι το δικό της προσωπικό… γυμναστήριο, για να διατηρείται σε άψογη φόρμα.

 

Light επιλογές

Πρωινό: Επιλέγει το αβοκάντο με φρυγανιά ολικής και 1 κ.γλ. μέλι, αφού, λόγω του ωφέλιμου ελαϊκού οξέος που περιέχει, συμβάλλει στην απώλεια βάρους από την περιοχή της κοιλιάς.

Μεσημεριανό: Λατρεύει τις σούπες χειμώνα-καλοκαίρι, κόκκινες ή λευκές, πάντα τις συνδυάζει µε λαχανικά εποχής και 1 παξιμάδι ολικής.

Βραδινό: Βραστά ή ψητά θαλασσινά με σαλάτα και ένα φλιτζάνι αρωµατικό τσάι (κρύο ή ζεστό) είναι το δείπνο της.

 

Yoga lover

“Η γυμναστική, κυρίως η γιόγκα, έχει γίνει μέρος της ζωής μου. Κρατά σε εγρήγορση το σώμα μου.

Και το σώμα για τον ηθοποιό, όπως και η φωνή του, είναι και εργαλείο της δουλειάς του”, λέει εκείνη και με τη συνοδεία της αγαπημένης της μουσικής κάνει τις ασκήσεις της στη βεράντα του σπιτιού της, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα.

  Κατερίνα Διδασκάλου: Οι μέρες που έζησε στο μοναστήρι, «Ξυπνούσα στον όρθρο, διάβαζα ψαλμούς…»

 

Yoga lover

 

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *